Category:Food & Beverages -> Meat and poultry -> Cured meat products Country:All countries Featured companiesAves Sp. z o.o.
Przedsiębiorstwo przetwórstwa drobiu oferuje: wyroby drobiowe, produkty mrożone, dania gotowe, catering, wędliny.[...]
Śląski Rynek Hurtowy OBROKI Sp. z o.o. [polish] [english]
The Silesian Wholesale Market OBROKI (Śląski Rynek Hurtowy OBROKI Sp. z o.o.) has been the biggest market in Upper Silesia. Warehouses of alimentary and manufactured goods as well as fruit and vegetable-growing market are the supply base for thousands of retail shops, catering business and centers of mass nutrition from all over Silesia. The Market is situated in the very middle of Upper Silesian agglomeration, in the vicinity of main arteries of traffic: A4 motorway, DK1, the Diametrical Road.
The[...]
Waldi Sp.j. Zakład Przetwórstwa Mięsnego
Tradycja ze smakiem.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Waldi powstał w Grodzisku
Wielkopolskim w styczniu 1992 roku, jako przedsięwzięcie rodzinne, będące kontynuacją dzieła nestora rodu - Stanisława Joksia.
Początkowo ta niewielka masarnia produkowała wyroby sprzedawane klientom indywidualnym, którzy zaopatrywali się w sklepie firmowym. Wówczas, tygodniowo produkowano tu około dwóch ton wyrobów . Rosnący popyt na wyroby firmy Waldi przyspieszył decyzję o zakupie w 1998 roku[...]
Masarnia - Ubojnia ZEMAT Zdzisław Trościańczyk i S-ka
Klienci masarni
Bezpośredni i największy wpływ na działalność masarni ma jej najbliższe otoczenie, czyli klienci. Odbiorców zakładu można podzielić na trzy grupy, z których każda charakteryzuje się odmiennymi cechami i preferencjami:
1. sektor prywatny. Jest to najliczniejsza grupa klientów (60,2%). Tworzą ją właściciele sklepów spożywczych i mięsnych, którzy najczęściej osobiście dokonują zakupów. Czasami w roli decydentów zamiast nich występują zaopatrzeniowcy[...]
BACÓWKA L. Szot Spółka Komandytowa [polish] [english]
For its seat „BACÓWKA” has chosen the picturesque village of Rajbrot, located in Małopolska (Little Poland), in the Carpathian Plateau. The Plateau extends from Krakow to the Beskidy Mountains. Regardless of the close vicinity of the civilization, traditional folk rituals are still very strong here, including the ones associated with food preparation and common feasting. The old recipes originating from the “hut’s tradition” have survived and remained a part of the folk menu. In the homesteads[...]
JANO Zakład Przetwórstwa Mięsnego [polish] [english]
Zakłady Przetwórstwa Mięsnego “JANO” (JANO Meat Processsing Works) have been enri-ching the market with their products since 1978. During all this time the growing circle of our customers has been enjoying the original and reproducible taste of our products. Old recipes, being the secret of the manufacturer, although carried into effect in the modern Works did not loose their high quality and the proof for that are the products manufactured on their basis. The Works has been a family business[...]
Albo Sp. z o.o. [polish] [english]
In 1999 as a group of people oriented to achieve success and wanted to break the stagnation we decided to set up a firm which would fulfil our ambitions and expectations. From the very beginning we strongly believed that features such as honesty, diligence and professionalism are responsible for a success in business field.
On account of our philosophy of otherness, expansiveness, involvement and risk, we called our firm “Albo”. This name identifies our way of thinking and acting.
[...]
Z.P.H Fama sp.j
Jesteśmy producentem mrożonych dań kulinarnych, a na indywidualne życzenie klienta świeżych (chłodzonych).
Prosimy się zapoznać ze szczegółową ofertą
w dziale asortyment.
Na rynku krajowym działamy od 1994 r. Obecnie nasza firma posiada znaczącą pozycję na rynku w dziedzinie produkcji i sprzedaży gotowych wyrobów gastronomicznych. Zawdzięczamy ją starannemu doborowi surowców, sprawdzonym recepturom
i polityce jakości , zapewniającym najwyższą jakość
i bezpieczeństwo[...]
|
|